NOVO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pozdravljeni na straneh MAJICEGROUP.COM!

Smo uspešno podjetje, ki ima 15 let izkušenj, zadnjih 7 let delamo na prepoznavnosti imena MAJICEGROUP.COM. Svojega uspeha ne merimo samo po kakovosti tiska in širini ponudbe, temveč tudi po izvirnosti rešitev, ki jih ponujamo. Popolnoma obvladujemo vse vrste tiska tako dosegamo visoko kvaliteten tisk, kot tudi ponovljivost odtisov, visoko produktivnost velike in male naklade. V digitalni in sitotisk tehniki tiskamo majice, športne drese, delovne obleke, bunde, windstoperje, kape, copate, torbe,… Lahko pa se pohvalimo tudi z najnovejšo pridobitvijo stroja za tampotisk, ki omogoča, da so potiskani izdelki kot so vžigalniki, kemični svinčniki in drugi izdelki iz plastičnih mas brezhibno potiskani.  
Kot dodaten del celostne tiskarske storitve, vam nudimo tudi kakovostne oblikovne rešitve. Lahko se pohvalimo z visoko izobraženo grafično oblikovalko, ki je s sodelovanjem na mnogih projektih pridobila dragocene izkušnje, s katerimi bodo vaši izdelki deležn1 posebne pozornosti. Poleg tega s temeljitim poznavanjem tiskarskih procesov kakor tudi s praktičnim znanjem omogoča učinkovito in ekonomično uresničitev oblikovnih idej.
Izdelujemo tudi reklamne nalepke, transparente, oglasne table in polepitev vozil. V sodelovanju z oblikovalko Vam izdelamo skico Vašega polepljenega vozila tako, da dobite boljšo predstavo o končnem izdelku. Če se odločite za naše storitve boste dobili vse na enem mestu od oblikovanja logotipa, izdelave celostne grafične podobe do realizacije celotnega promocijskega koncepta.